Overslaan en naar de inhoud gaan
hulp bij kredietaanvraag

Hulp bij jouw financieringsaanvraag

Droom jij van een duurzame investering? Of groeit jouw bedrijf en wil je innoveren? Welke ambitie je ook hebt, je hebt geld nodig om je plannen te realiseren. Zakelijk geld lenen kan op verschillende manieren. Ron-AD adviseert je over jouw kredietmogelijkheden, leest mee met de kleine lettertjes en helpt je bij je financieringsaanvraag.

Jouw financieringsaanvraag; weet waarvoor je tekent 

Voor veel ondernemers is het aanvragen van een lening een grote stap. Dat is niet voor niets; aan een lening zijn voorwaarden verbonden. Het is belangrijk dat je die voorwaarden goed kent en weet waar je voor tekent. Zo waarschuwt de Autoriteit Financiële Markten (AMF) bijvoorbeeld voor de voorwaarden en de hoge kosten van een alternatieve lening. Schakel je de hulp in van een financieel adviseur, dan weet je waar je voor tekent. Welke financieringsvorm bij jou past en welke kleine lettertjes daarbij horen, hangt af van jouw financieringsdoel(en), jouw onderneming en jouw financiële situatie.

Korte lijnen, aantrekkelijke oplossingen

Ron-AD kijkt met je mee. Bij elke stap van jouw kredietaanvraag. We brengen jouw administratie op orde en zorgen voor een financiële onderbouwing van jouw financieringsaanvraag. Zo kan jouw aanvraag sneller en beter beoordeeld worden. We werken nauw samen met zakelijke kredietverstrekkers, banken en de Belastingdienst. Juist door deze samenwerking kunnen we je adviseren over aantrekkelijke oplossingen, ook als jouw aanvraag wat uitdagender dan gemiddeld is. De lijnen zijn kort, dus je hoeft nooit lang te wachten. Bij het juist en snel aanleveren van de noodzakelijke financiële gegevens is het in bepaalde gevallen zelfs mogelijk om meteen een krediet aan te vragen.


Kunnen we je helpen met jouw kredietaanvraag? Of wil je graag jouw mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Let op: geld lenen kost geld!