Overslaan en naar de inhoud gaan
Salarisadministratie uitbesteden

 

Salarisadministratie uitbesteden aan Ron-AD

Als je personeel in dienst hebt, is het betalen van salarissen een terugkerende taak. Dat is niet altijd de meest favoriete taak. Een digitale salarisadministratie biedt dan uitkomst, ook als je een kleine ondernemer bent! Bovendien kun je ervoor kiezen om je salarisadministratie uit te besteden. Klinkt dat als een zeer welkome oplossing voor jouw onderneming? Dan helpen wij daar graag bij!

Altijd tijdig, volledig en dus voordelig

Het einde van de maand is in zicht. Je bent alleen nog niet toegekomen aan de loonadministratie. Herken je dit? Dan is het automatiseren van jouw salarisadministratie de oplossing. Naast automatiseren, adviseren wij je over de wet- en regelgeving rondom de salarisadministratie. Regel je het liever helemaal anders? Kies er dan voor om jouw administratie aan ons uit te besteden.

De oplossing voor personeelszaken

Personeel heeft niet alleen recht op salaris, maar ook recht op goede arbeidsomstandigheden. Daaronder valt ook het goed organiseren van personeelszaken. Er is veel wet- en regelgeving op het gebied van personeelszaken. Wij helpen je hier graag bij. Of, zoals wij dat zelf zeggen, 'bewaken graag het ambacht'. Zo maken we het je makkelijk met een handige app. Daarin hou je bijvoorbeeld bij wanneer medewerkers ziek zijn, hersteld zijn of met verlof zijn. Andersom hebben jouw medewerkers ook baat bij de app; zijn zien daar bijvoorbeeld hun loonstroken in terug.  

Betaal per loonstrook

Ga jij aan de slag met het opstellen of inrichten van jouw salarisadministratie? Of besteed je alles liever uit? Neem dan contact met ons op!  

 

Bekijk onze aantrekkelijke tarieven       of       Bel ons direct