Overslaan en naar de inhoud gaan

Blijf je dobberen of stap je over?

Blijf je dobberen

of ga je nu echt zeilen?

Overstappen van administratiekantoor

Stap nu over, dan ervaar jij straks de wind in de zeilen!

Is jouw onderneming dit jaar gegroeid en past jouw administratiekantoor niet meer bij de ambities die jij hebt? Wil je duurzamer ondernemen? Een papierloze administratie? Een frisse blik op zaken en een goede financiële adviespartner om mee te sparren? Wat de reden ook is, als je overweegt om over te stappen van administratiekantoor, is dít het moment!

Een overstap is een slimme volgende stap voor jouw onderneming. Zo kun je groeien en met plezier blijven ondernemen, zonder dat je je druk hoeft te maken over belastingaangiftes, subsidieaanvragen, jaarrekeningen of salarisadministratie. Die kun je namelijk aan ons toevertrouwen. Zo heb jij straks lekker de wind in de zeilen om jouw ambities waar te maken!

Wij regelen alles voor je

Het einde van het jaar is een goed moment om over te stappen van administratiekantoor. Op 1 januari begin je namelijk gewoon met een schone lei. Zo blijft je administratie overzichtelijk. Bovendien betaal je niet voor dubbele service, waarmee je ook nog kosten bespaart.

Overstappen betekent dat je je administratie moet overdragen. Dat is minder ingewikkeld dan het lijkt. De overstap is al met één telefoontje geregeld. De rest doen we samen met jou. Zo wordt overstappen naar RON-AD net zo makkelijk als overstappen van energieleverancier of zorgverzekeraar.

Zo zit jij het komend jaar goed!

Stap vandaag nog over, dan weet je zeker dat je in het voorjaar goed zit! Vul hiernaast je gegevens in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om te bespreken hoe je slim kunt overstappen van administratiekantoor. Stel je liever meteen je vraag?

Je mag ons uiteraard ook bellen, klik hier!

Stap nu over, dan ervaar jij straks de wind in de zeilen!


Fields marked with an * are mandatory to fill in

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Wij kijken met je mee!

De koers bepaal jij, wij zorgen voor wind in de zeilen. Dat doen we bijvoorbeeld door je te adviseren over een slimme financiële bedrijfsvoering of je te helpen met het aanvragen van subsidies voor duurzaam ondernemen. Wij ontwarren de cijfers voor je en helpen je met het voeren van een overzichtelijke salarisadministratie. Belastingadvies nodig? Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt! Of wat dacht je van een volledig papierloze boekhouding? Wat je ook wenst, wij kijken met je mee.